WiFi för alla

Funktionen i fokus
WiFi är för de flesta en funktion som bara ska fungera. Idag är WiFi lika självklart som att lamporna lyser. Vi förväntar oss att det ska fungera! Vår ledstjärna när vi bygger ett WiFi nätverk oavsett om det är till ett företag eller privat hemma är funktion. 

Vi bygger professionella WiFi för företag och privatpersoner med hårdvara från flera hårdvaruleverantörer. Vi rekommenderar Ubiquiti UniFi som är mycket prisvärda. Ubiquiti har produkter för att bygga hela nätverket från Gateway till säkerhetskameror. Allt styrs via ett lättöverskådligt grafiskt gränssnitt med appar för både PC och Smartphone. 

Vårt fokus är alltid prestanda och funktion. Oavsett om det är ett kontor med laptops och telefoner eller ett höglager med många truckdatorer kommer nätverket alltid kännas snabbt och smidigt. Om du behöver kameraövervakning integreras det i samma installation. Det ger en stabil och kraftfull lösning. 

Vi designar, monterar, konfigurerar och supportar hela installationen. Allt för att ert nätverk ska fungera problemfritt dygnet runt.

carl@ccac.se
070-6909899