WiFi är för de flesta något som bara ska fungera. Idag är WiFi lika självklart som att lamporna går att tända. Vi förväntar oss att det ska fungera! Vår uppgift när vi bygger ett WiFi-nätverk är funktion. Vi analyserar era behov och bygger nätverket utifrån det.

Vi bygger professionell WiFi-nät för företag och privatpersoner med hårdvara från de största hårdvaruleverantörer. Vi rekommenderar Ubiquiti UniFi som är mycket prisvärda. Ubiquiti har produkter för att bygga hela nätverket från Gateway till säkerhetskameror. Allt styrs via ett lättförståeligt grafiskt gränssnitt med appar för både PC och smartphone.

Vårt fokus är alltid prestanda och funktion. Oavsett om det är ett kontor med bärbara datorer och telefoner eller ett lager med många truckdatorer kommer nätverket alltid att kännas snabbt och smidigt. Om du behöver kameraövervakning är den integrerad i samma installation. Det ger en stabil och kraftfull lösning.

Vi designar, monterar, konfigurerar och stöder hela installationen. Allt för att ditt nätverk ska fungera smidigt dygnet runt.